Nem akar összejönni

2021.09.13. 14:27

Ismét elhalasztja európai turnéját a Tankcsapda

A történelem ismétli önmagát: megint közbeszólt a koronavírus-járvány.

20210625 Budapest A Tankcsapda-történet első évtizedéből válogatta össze a Budapest parkban történt koncert repertoárját a zenekar. fotó: Móricz István Bors képen: Fejes Tamás

Fotó: MW-archív

A külföldi rajongóknak 2021 novemberéig várniuk kell arra, hogy élőben láthassák a debreceni zenekart – írta a Hajdú Online tavaly októberben. Az ok ismert: betört a koronavírus-járvány újabb hulláma, ezért a nyolcállomásos koncertsorozatot halasztani kellett. Már az első vészterv is több mint egyéves csúszást jelentett, a pandémia azonban ismét átírta a forgatókönyvet, így a külhoni Tankcsapda-fanok még hosszabb várakozás elé néznek. Másodjára is ugyanoda csapott a villám: a járványhelyzet súlyosbodása miatt az Európa Turné korábban újraegyeztetett időpontjai ismét bizonytalanná váltak.

A Tankcsapda hivatalos Facebook-oldalán " target="_blank" rel="noopener noreferrer">közölte, hosszas egyeztetés után abban maradtak, hogy elhalasztják a koncerteket, mivel egyelőre nem lehet tudni, az egyes európai országokban milyen korlátozások várhatók a koronavírus-járvány miatt. – A szeptember végétől induló turnéállomásokat újratervezzük egy későbbi, várhatóan 2022-es időpontra. Természetesen a megváltott jegyek továbbra is érvényesek maradnak. Hamarosan jelentkezünk a részletekkel! – ígérte a zenekar.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában