el nem feledett klasszikusok

2021.09.30. 21:01

A régi dalokat új köntösbe öltözteti Herceg Dávid

Herceg Dávid, a magyar raggeaton koronázatlan királya is fellépett a hétvégén megyénkben.

Fotó: Herceg Dávid-archív

A mögöttünk álló hétvége kitűnő volt arra, hogy méltóképpen elbúcsúztassuk az idei nyarat, ugyanis nem csak az időjárás kedvezett, megannyi buli és városnap várta a megyénkbelieket. Tiszacsegén szüreti bálon ropták a bulizni vágyok, míg Balmazújvároson Fásy Ádám és Szandi énekelte a hallgatóság kedvenc slágereit. A fiatalok sem búslakodhattak, ugyanis Herceg Dávid, a magyar raggeaton koronázatlan királya is fellépett a színpadon, aki elárulta a Naplónak, nagyon szeret Hajdú-Bihar megyében szerepelni, már csak azért is, mert felesége, Bianka Hajdúnánásra való. Az elmúlt időszak az énekes életében igencsak mozgalmas volt, oltár elé állhatott kedvesével, illetve megszületett kisfia, Noah.

Fotó: Herceg Dávid-archív

– Nagyon jól éreztem magam Balmazújvároson, és ha a fülem és a szemem nem csalt, akkor a közönség is így vélekedik a buliról – jegyezte meg mosolyogva. – Mindig jó hangulatú bulik vannak errefelé, a szezonban többször megfordultam Debrecenben is, illetve idén még októberben fellépek Hajdúnánáson. Igazán eseménydús volt ez az év, aminek természetesen ugyanúgy örülök, mint a többi előadó, nagyon hiányzott már a közönség, illetve az, hogy visszakapjuk a régi életünket. Aki szerette volna kicsit kiengedni a fáradt gőzt, az most megtehette, ugyanis rengeteg buli volt az országban, és bízom benne, ez a jövőben is így marad – fogalmazott.

Aki figyelemmel kíséri az énekes munkásságát, az tudja, az elmúlt hetekben egy régi nagy sláger, az Angelina című zeneszám új köntöst kapott, ugyanis Herceg Dávid két előadóval, Dér Henivel és Csordás Tibivel feldolgozták a közkedvelt dalt. – Vannak olyan zeneszámok, amelyeket nem szabad elfelednünk, pontosan ilyen az Angelina is. Nem engedhetjük, hogy a mai fiatalság ne ismerje ezt az energikus, érzelemdús nótát, és nagyon sok ilyen van még a hazai zenei palettán – mondta, hozzátéve, igaz, itt van a nyakunkon az ősz, és hamarosan a mínuszok, azonban nem szabad megállni, menni kell előre. Mint elmondta, nagyon sok terve van a közeljövőben, várhatunk tőle új, saját dalokat.

Nagy Emese

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában