Bombaformában

2021.08.28. 18:09

Sidi lefogyott: újra sportol, és egészségesen étkezik

Eddig 12 kilogramm mínusznál jár Sidlovics Gábor, a Tankcsapda gitárosa.

Fotó: Sidlovics Gábor-archív

Sokak elhatározták már, hogy életmódváltásba kezdenek. A fejlődés útja igencsak rögös, de akarattal és erőfeszítéssel célba érhetünk. Ennek kitűnő példája Sidlovics Gábor, azaz Sidi, a Tankcsapda gitárosa, aki hónapok óta azon igyekszik, hogy formába hozza magát mind testileg, mind lelkileg. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a legfrissebb képe, melyet megosztott magáról az Instagram-oldalán. Ha rápillantunk, azonnal szembetűnik: jó néhány kilót ledobott.

A zenésztől – akit telefonon értük utol – arról érdeklődtünk, mi az oka a változásnak, illetve a sikeres fogyásról is kérdeztük.

Fotó: Sidlovics Gábor-archív

– A sport mindig is érdekelt, körülbelül hat évig bokszoltam, amíg Budapesten éltem, de az abbamaradt, amikor Debrecenbe költöztem. Majd itthon a futás mellett döntöttem, de a gerincsérvem miatt abba kellett hagynom azt is. Az év elején azonban elhatároztam, hogy kezdenem kell magammal valamit. A sors úgy hozta, hogy megismerkedtem Rénes Janka edzővel, akinek nagyon sok mindent köszönhetek. Teljesen más lett a vitalitásom, másképp mozgok, kiválóan bírom a koncerteket, tele vagyok energiával, és ez az, amire már egy jó ideje vágytam – fogalmazott elöljáróban.

A zenész megjegyezte a Naplónak: tulajdonképpen idén jött rá, hogy eddig fogalma sem volt arról, ki is ő valójában; az edzéssel párhuzamosan egy belső utat is bejár. Úgy véli, a test felé tisztelettel tartozunk, ezért is fontos a karbantartása. – Most elég sokat úton vagyunk, de így is igyekszem odafigyelni arra, hogy meglegyen a heti három, jobb esetben négy edzés. Ha nincs időm napközben mozogni, akkor éjszaka ragadok súlyokat, a reggeleket nem igazán szeretem sportolással kezdeni, inkább tovább fennmaradok. Turné közben sem fogyasztok gyorskaját, megpróbálok egészségesen étkezni, sőt még a kalóriákat is számolom – mondta kacagva.

Közösségi oldalán a következő hozzászólások olvashatók a képei alatt: te vagy Jason Momoa, le a kalappal, gratulálunk és így tovább. Mint elmondta, ezek nagyon jólesnek neki, de nem azért posztol „gyúrós” képeket – ahogyan ő fogalmaz –, hogy tetszelegjen, hanem azért, hogy motiváljon másokat. – Sok olyan privát üzenetet kapok, amiben a követőim leírják, miattam kezdtek el újra edzeni, ráébresztettem őket, mennyire fontos az egészséges életmód, ezek mind azt sugallják, a közösségi médiát lehet jóra is használni – hangsúlyozta.

Nagy Emese

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában