buzdította a magyarokat

2021.06.28. 15:55

Szurkolói mezre cserélte a versenyzői overallt Keszthelyi Vivien

Ő is végigizgulta a magyar válogatott mérkőzéseit.

Fotó: Keszthelyi Vivien-archív

Nemcsak a focisták és a drukkerek, hanem más sportolók is szurkoltak a magyar labdarúgó-válogatottnak a részben budapesti rendezésű Európa-bajnokságon. Így tett többek között Keszthelyi Vivien, a debreceni születésű autóversenyző is. A szép sportolónő – aki arról is ismert, hogy évek óta alkot egy párt David Schumacherrel, a korábbi Forma–1-es versenyző Ralf Schumacher fiával – a múltban már többször fejezte ki jókívánságait különböző sportolóknak, csapatoknak.

Fotó: Keszthelyi Vivien-archív

A döntetlenre (2–2) végződött Németország–Magyarország meccs előtt is posztolt egy képet magáról – a nemzeti tizenegy meggypiros mezében – a közösségi felületein. A bejegyzés alá nagyon sok komment érkezett, többek között párja, David sem bírta ki, hogy ne szóljon hozzá: azzal cukkolta Vivient, hogy Németország úgyis legyőzi Marco Rossi csapatát. Ez ugyan nem jött be, viszont kiestünk. Most, hogy a magyar válogatott búcsúzott a kontinenstornától, a párja miatt a sportolónő valószínűleg a németek végső sikeréért szorít az Európa-bajnokságon. Azonban ehhez még hosszú és rögös az út, a következő akadály az angolok elleni rangadó lesz kedden.

NE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában