járvány

2021.05.19. 14:23

Vits is megszenvedte a koronavírust, amint lehet, beoltatja magát

Markovics Kristóf „Vits” mindenképpen él az oltás lehetőségével.

Fotó: Markovics Kristóf-archív

Az elmúlt napokban a cívisvárosban is megkezdődött a fiatalok oltása – ezzel kapcsolatban Markovics Kristófot, a szókimondó szövegeiről ismert debreceni rappert kerestük meg, aki egyébként átesett a koronavíruson. A tizenkilenc éves tehetség már a beszélgetésünk elején kijelentette, fontosnak tartja, hogy a fiatalok is felvegyék az oltást.

– Ha van egy járvány, ami ellen kifejlesztettek több védőoltást, ami eredményesnek bizonyul, akkor érdemes és logikus élni a lehetőséggel. Már csak azért is, mert a vírus nem csak az idősebbekre veszélyes, ugyanúgy áteshetünk rajta mi is. Nálam úgy kezdődött, hogy belázasodtam, fájtak a végtagjaim, nem tudtam kikelni az ágyból sem, senkinek nem kívánom azt az érzést. Biztonságosnak tartom az oltóanyagokat, amint lehet, beoltatom magam – mondta.

Markovics Kristóf júniusban szeretné bemutatni legújabb zenéjét, aminek már készül az alapja. Nagyon várja a jó időt, szeretné hasznosan tölteni az elkövetkezendő időszakot. Bízik abban, hogy felvételt nyer a Nemzeti Közszolgálati Egyetem informatikai nyomozó szakára, de addig is azon lesz, hogy követőinek minél több új szerzeménnyel tudjon előrukkolni.

NE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában