hiányzik a közösség

2021.05.19. 14:39

Újult erővel, tervekkel várja a nyarat Csáki Benedek

Csáki Benedek musicalszínészt születésnapján a Tankcsapda is felköszöntötte.

Sidi, Fejes Tomi és a frontember Lukács Laci a Tankcsapda hivatalos " target="_blank" rel="noopener noreferrer">Facebook-oldalán köszöntötték Csáki Benedeket a huszadik születésnapján. A debreceni kötődésű fiatal musicalszínészt az utóbbi hónapokban óriási megtiszteltetés érte, ugyanis a népszerű rockbanda legutóbbi klipjeinek a főszereplője. Szerepelt az Ülj le mellém videóban, és a legújabb alkotásban, a Megölni engem című klipben is láthatjuk.

Köszönettel tartozik

Telefonon értük utol a színészt, aki megosztotta a Naplóval, hogyan élte meg a pandémiás időszakot, valamint általunk üzent a rockegyüttesnek. – Nagyon meglepett, amikor ismételten megkerestek, de mindemellett hihetetlenül boldog voltam, hiszen egy óriási lehetőségről van szó. Nem minden fiatal színész mondhatja el magáról, hogy egy népszerű rockbanda klipjében szerepelhetett. Amikor másodjára felkértek, azt éreztem, hogy meg voltak velem elégedve, azt nyújtottam, amit vártak – ez pedig egy elsőéves egyetemistának nagyon biztató tud lenni. Hiába játszottam már sok helyen, számtalan szerepben, mégis jó érzéssel töltött el, biztató volt, hogy számít rám a Tankcsapda – ezért óriási hálával, köszönettel tartozom – fogalmazott elöljáróban. Csáki Benedek a pandémia során önmagára és a jövőjére koncentrált.

Hiányzik a közönség

A 2020-as évben az érettségire, valamint az egyetemre készült. Nagyon sajnálta, hogy több musical bemutatója is elmaradt, viszont úgy véli, ennek köszönhetően tudott ráhangolódni a tanulásra. – Eleinte voltak felkérések, de a tanulmányaimra kívántam koncentrálni, ami sikerült, jelenleg a Színház- és Filmművészeti Egyetemre járok. Év közben nem volt időm szerepelni, de most visszatér a Páholy Ifjúsági Színház, és közösen új munkákba kezdünk. Tagadhatatlan, hogy nagyon hiányzik már a közönség, az az erő és szeretet, amit sugároznak irántunk. Talán minden színész helyett kijelenthetem: szükségünk van a nézőközönség általi visszacsatolásokra – fűzte hozzá.

A még csak a huszadik életévét taposó fiatalembernek nagyon sok terve van a 2021-es évre, első és legfontosabb, hogy a barátaival elővegyék a régi darabokat, leporolják és újrajátsszák. Alig várja, végre kicsit visszarázódjon az életbe, és ismét próbálhasson a színésztársaival.

Nagy Emese

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában