Nagy nevetések

2021.05.10. 15:31

Badár, Csuja, Hajnóczy és Mucsi együtt Fröccsöztek

Kipróbálták Hajnóczy Soma új társasjátékát.

A bezártság miatt sokan fedezték fel a társasjátékozást, mint szórakozási formát a vírushelyzet alatt. Hajnóczy Soma kétszeres bűvész világbajnok, akit sokan a YouTube-csatornájáról ismerhetnek, előadások hiányában nem játszani kezdett, hanem társasjáték-fejlesztésbe fogott.

A Fröccs többek között megnyerte 2020 legjobb kártyajátéka díját, így nem meglepő, hogy az első kiadása mindössze egy hét alatt teljesen elfogyott.

A szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményből kiderül, hogy a négy sztár könnyed játékában egymást váltották a feszült pillanatok és a nagy röhögések. A hírességek kocsmahősök szerepébe bújva próbálták a legtöbb fröccsöt eladni és ebből a legnagyobb vagyonra szert tenni. A társasozás közben jó pár pohár fröccs is elfogyott. A játékról videó is készült, amelyből kiderül, hogy ki szeret olcsón vásárolni, és ki az, akinek nehezebben ment a játék.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában