videóval

2021.02.26. 10:49

Saját műsorral nyomul Sass Dani, már Győrfi Pált is meghívta

Keddenként jelentkezik 23 perces beszélgetésekkel.

20200929 Budapest Megyék csatája sztárfutam E-sport fotó: Móricz István (MO) Bors képen: Sass Dani műsorvezető

Fotó: MW-archív

Három hete indította el Instagram-oldalán Sass Dani az új beszélgetős sorozatát. Vendégeivel kötetlen formában társalognak az adott vendég életéről, illetve különféle időszerű kérdésekről. A szoboszlói gasztroblogger első vendége Vujity Tvrtko volt, aki Hawaii­ról jelentkezett be, majd Győrfi Pállal és Ábel Anitával beszélgetett.

https://www.instagram.com/tv/CLXZsFbjS-A/?utm_source=ig_web_copy_link

Mindig hétfőnként derül ki, ki lesz a kedd esti partnere. – Elég sokan igent mondtak, ami egyrészt megtisztelő, másrészt meglepő, hogy nagyon szívesen vállalják ezeket a beszélgetéseket. Leginkább az emberi oldal fontos. Ha valaki szakmai eszmecserét szeretne végighallgatni, az ne ide jöjjön. Mindhárom esetben abszolút baráti beszélgetést láthattak a nézők. Öncélúak is ezek, hiszen azok a kérdések hangzanak el, amelyek engem érdekelnek – mondta a Naplónak. Kifejtette: – Vujity Tvrtko esetében izgalmas volt, hogy ő még nem nagyon csinált ilyen beszélgetést; Hawaiiról is képben van az itteni történésekkel, őszintén beszélt mindenről. Vissza-visszatérő kérdés mindenkinél az aktuális Covid-helyzet, Győrfi Pált sem véletlenül hívtam meg, hiszen szóvivőként a koronavírus kapcsán is sokszor találkozunk vele a képernyőkön. Anitával régóta ismerjük egymást, műsorvezető-párost alkottunk, onnan maradt meg a jó kapcsolat. Az ő esetében az apropó most az volt, hogy hosszú idő után újra reggeli élő műsort vezet – ismertette a blogger.

Másmilyen normális élet

– Bár készülök ezekre a beszélgetésekre, vannak bizonyos irányvonalak, amelyeket követek, de az a koncepció, hogy ezek a beszélgetések úgy történjenek, mintha én rácsörögnék telefonon az illetőre, és dumálunk egyet – tette hozzá.

Sass Danit arról is kérdeztük, hogy ő hogyan viszonyul a jelenlegi helyzethez. – Szerencsésnek mondhatom magam; bár a marketing és a reklám világában sem teltek nyomtalanul a napok a Covid árnyékában, de amikor a gasztronómia iránt elköteleződve azt látom, hogy mi van a vendéglátásban, akkor azt kell mondanom, én még a szerencsésebbek közé tartozom. Izgatottan és türelmetlenül várom már azt, hogy ennek az egésznek vége legyen, visszarendeződjön minden az eredeti állapotba. De ahogy Győrfi Pali is mondta a beszélgetésünkben, nem biztos, hogy a számunkra alapvetőnek tartott normális állapot visszaáll, azzal kell talán megbarátkoznunk, hogy egy másmilyen normális állapot felé tartunk – vallja.

KD

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában