sportolni jó

2021.01.29. 17:00

Mindenkit mozgásra ösztönöz Sass Dani

A hajdúsági gasztroblogger most nem az ínycsiklandó ételekről, hanem a sport fontosságáról osztott meg néhány gondolatot.

20200825 Budapest, Sass Dani a Life TV sajtótájékoztatóján. Fotó: Bánkúti Sándor/ Bors

Fotó: Bors / Bánkúti Sándor

Sass Dani közösségi oldalán megjegyezte, az utóbbi harminc napban rengeteget posztolt és sztorizott a futásról, mivel újra belevetette magát a sport örömeibe. Leírta, 2020-ban nem volt ugyebár túl aktív, ami egy kis kibúvóval érthető is, mivel a munka mellett sokat forgatott.

Ezt végül azonban megunta: „A szélsőségek embere vagyok. December 27-én úgy keltem, hogy mostantól egy ideig minden nap lefutok 10 km-t. Nem csak ha úgy alakul és nem is 9-et. Nem számít a tempó, csak legyen meg a tíz.” – fogalmazta meg a követőinek. Hozzátette: voltak hajnalok, esték, szelek, fagyok, esős és havas napok. Nagyon nehéz volt. Nem a táv, hanem a mindig. Hogy ma sem úszhatja meg. Viszont nem adta fel, így 30 nap alatt sikerült 300 kilométert futnia. Ebből annyi konklúziót vont le, hogy legalább volt 30 órája gondolkodni, nem az interneten lógni, nem a koronavírusról szóló híreket követ, illetve az, hogy bárki képes lehet erre a teljesítményre, ha nagyon akarja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában