videóval

2021.01.19. 14:20

Elek Péter szeret mások bőrébe bújni

Fábry Sándort és Gálvölgyi Jánost is megidézték a Mitparodizálsz?! című videóban.

Kiss Ádám (balról) és Elek Péter a Mitparodizálsz?! című videóban

Fotó: Kiss Ádám-archív

A népszerű humorista, Kiss Ádám új videójában a debreceni stand-upos, Elek Péter tornáztatja meg a rekeszizmokat. Egy-egy kártyát húzva próbálják a másiknak megidézni az adott híresség vagy éppen fogalom tipikus ismertetőjegyeit, Fábry Sándortól egy egyszerű galambig sokan célkeresztbe kerültek.

– Láttuk a YouTube-on, hogy amerikai sztárok már csinálják ezt. Ádám kitalálta, mi is készítsünk egy ilyen, paródiákra épülő videót. Amúgy is szoktuk szórakoztatni egymást utánzásokkal a kocsiban, főként, míg Ádám új önálló estjével, a Világvégre című előadással jártuk az országot a vírus előttig. Gondoltuk, ez másoknak is szórakoztató lehet – mondta a Naplónak nyilatkozva Elek Péter. A feladványokat tartalmazó kártyákat Szabó Balázs Máté készítette. Bár érkeztek olyan hozzászólások a videó alá, hogy előre megbeszélt feladatok voltak, a debreceni humorista hangsúlyozta: nem tudták, milyen nevek és fogalmak szerepelnek a lapokon.

– A Netflix volt a legnehezebb feladvány, a legkönnyebbek pedig a klasszikusok: Puzsér Róbert, Dévényi Tibi bácsi és Fábry Sándor. Most összeválogattuk a legjobb kilenc percet, ezt annyira szeretik az emberek, hogy a maradék negyven percből még egy második részt össze tudunk hozni – ismertette érdeklődésünkre Elek Péter, aki, mint mondta, nagyon szeret valaki más bőrébe bújni, megfigyelni az embereket, levenni a manírjaikat, utánozni a hangjukat.

– Azokat könnyű és lehet parodizálni, akiknek nagyon jellegzetes a hangszínük, a gesztusaik, a hanglejtésük, de például Puzsérnak a gondolatvilága is az – részletezte. Az egyik feladvány Kiss Ádám volt, de ez nem okozott gondot Péternek, és elárulta, hogy a Dumaszínházból szinte mindenki tud utánozni mindenkit.

KD

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában