titokzatos levél

2021.01.10. 08:44

„Adj nekem egy órát és soha többé nem fogsz elfelejteni”, írta hódolója Orosz Gyurinak

A humorista szívét nem rabolhatják el, hiszen már foglalt.

Fotó: Facebook / Orosz György

Bizonyára már sokan álmodoztak arról, milyen érzés is lehet szerelmes levelet kapni egy ismeretlen hódolótól. A rivaldafényben élők számára a névtelen levelek, ha nem is mindennaposak, de azért előfordulnak. Orosz Gyurit, a debreceni származású humoristát váratlan meglepetés fogadta szerda reggel, amikor kinyitotta a postaládáját. Egy kedves rajongójától, Tündétől kapott egy nem akármilyen üzenetet, amit a standupos azonnal megosztott a Facebook-oldalán.

Nincs szemkontaktus

A titkos hódoló nem köntörfalazott, világosan a humorista tudtára adta, mit is szeretne a közeljövőben:

„Tudom, hogy van barátnőd, de szerintem egy lehetőséget kaphatnék. Adj nekem egy órát és soha többé nem fogsz elfelejteni, életed végig fogok gondoskodni rólad. Már többször elsétáltunk egymás mellett és rájöttem, hogy hol laksz”

– áll a levélben. A bejegyzés láttán felkerestük a szórakoztatás mesterét, aki már elöljáróban elárulta a Naplónak, hogy nagyon meglepték a levélben olvasottak, először fel sem fogta, pontosan miről van szó. – Nem most tapasztaltam meg először, milyen is az, ha egy rajongó talán kicsit többet érez irántam, mint kellene. Éppen ezért már okosabb vagyok, és tudom, hogy a hasonló eseteket már csírájában el kell fojtani. Van egy bizonyos szint, amit előadóként nem léphetünk át, és hiába gondolja azt egy rajongó, hogy a színpadról őt nézi a fellépő, ez az esetek többségében biztosan nincs így. Abban a pillanatban nem engedheti meg egy előadó sem, hogy kizökkentse bárki, a fényekről nem is beszélve, amiktől alig lehet látni – mondta.

A humorista mondataiból hamar kiderült, nem igazán keltette fel az érdeklődését Tünde, azért mi feltettük a kérdést: a levélben olvasható, hogy a hölgy szerint tudat alatt már ő is szimpatikus lehet számodra; vajon jól gondolja? Ezt hangos nevetés követte, majd egyértelmű válasz: – Nem, olyan értelemben nem kedvelem, ahogyan ő szeretné. De ha úgy nézzük, akkor az összes nézőt kedvelem, és ezt mindenféle túlzás nélkül kijelenthetem. Ennek ellenére bizton állítom, hogy előre megbeszélt találkozónk nem lesz. Hiába keresi a rést a pajzson, nem fogja megtalálni – fogalmazott végezetül.

NE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában