becsúszó szerelem

2020.11.02. 13:01

Tenki Réka: jutalomjátékra kaptam lehetőséget a rendezőtől

Tenki Réka boldogan segít a babaváró pároknak legújabb filmjében.

Fotó: vertigomedia.hu

Legutóbb várandós kismamát alakított a Seveledben, az idén november 12-én mozikba érkező Becsúszó szerelem című romantikus vígjátékban viszont már ő segít a babát váró pároknak, hogy életük egyik legszebb napját egymással teljes harmóniában tapasztalhassák meg. A filmben Tenki Réka szívvel-lélekkel dolgozó terapeutát formál meg, akinek koránt sincs könnyű dolga. Latba kell vetnie minden tudását, hogy a focidrukker főhős, Gyula és az általa örökbefogadásra váró gyermek anyukája, Lüszi közti viszonyt elmélyítse, és a kapcsolatukban a kezdeti ellenszenv helyét a szeretet, a féltés vegye át – olvasható a forgalmazó sajtóközleményében.

„A romantikus vígjátékok mindig sok embert érdekelnek, és jó, hogy a Becsúszó szerelemben a nézőknek, a rengeteg nevetés közben a való életből vett párkapcsolati dilemmákat, morális helyzeteket közelről, és főleg érdekes emberi sorsokon keresztül lehet bemutatni. Teljesen távol áll tőlem ez a karakter, akit játszanom kellett, annál nagyobb örömmel lubickoltam benne. Minden mozzanata hálás volt számomra. Volt lehetőségem igazából is megtanulni, mit jelent a vízben való szülés felkészítés. Sokat improvizálhattam, amit nagyon szeretek, úgyhogy jutalomjátékra kaptam lehetőséget a rendezőtől.”– mesélte Tenki Réka, aki sok humoros, érzelmes, és emlékezetes jelentben játszhatott a kamerák előtt. Ezek miatt azt sem bánta, hogy a forgatás java részét a vízben töltötte, mert a filmbeli terapeuta megformálójaként egy speciális medencés foglalkozást tart a gyereket váró párok számára.

Tenki Réka elmondta azt is, számára hatalmas örömet jelentett, hogy a Becsúszó szerelem rendezője, Nagy Viktor Oszkár végül ráosztotta ezt a szerepet. Különösen azért, mert a színésznő szerint mindig hálás olyan karakter bőrébe bújni, amit nem néznek ki az emberből.

A filmről röviden

Gyula, az elkötelezett focidrukker és felesége, Mariann gyereket szeretnének. Miután kiderül, hogy a férfi meddő és az örökbefogadás lehetősége is elszáll, Mariann utolsó esélyként megállapodik egy roma lánnyal, Lüszivel, hogy a hamarosan születendő gyermekét magukhoz veszik. A terv mindannyiuk életét fenekestül forgatja fel. Gyulának ettől fogva folyamatosan trükköznie kell, hogy ne bukjon le a megszállott focirajongó barátai előtt, a magánélete pedig további nem várt fordulatokat tartogat számára: Ámor nyilai a legváratlanabb helyről találnak a szívébe, humoros helyzetek és erkölcsi dilemmák sora elé állítva hősünket.

Szereplők: Ötvös András, Gombó Viola Lotti, Thuróczy Szabolcs, Stefanovics Angéla, Rajkai Zoltán, Hajdu Szabolcs, Szabó Simon, Orosz Ákos, Tenki Réka, Pelsőczy Réka, Urbanovits Kriszta, Piller Ádám.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában