Új frizurával hódít

2020.10.27. 15:06

Megvált hosszú tincseitől a debreceni sellőlány

Azért még így is maradt mit betűrni az úszósapka alá.

20200511 Debrecen fotó: Matey István MI Hajdú-bihari Napló A Debreceni Búvárklub edzése a városi sportuszodában. képen: Senánszky Petra

Fotó: Napló-archív

Senánszky Petra elsöprő népszerűségnek örvend a közösségi médiában, a világklasszis debreceni búvárúszó tehetségén kívül szépségével is sokakat elkápráztat. A sellőlányként becézett világ- és Európa-bajnok, Világjátékok-győztes sportoló posztjaira rendszerint követők sokasága reagál, a minap pedig jóformán bombát robbantott egy fodrászüzletben feltöltött bejegyzésével. Petra ugyanis levágatta szinte védjegyévé vált hosszú tincseit, az eredményt pedig rögtön a helyszínen megosztotta rajongóival.

„Végre nem 30 percig kell szárítanom a hajamat edzések után”

– fűzte hozzá a fotókhoz, melyek elsöprő sikert arattak a kommentelők körében. Bár rövidebb lett, frizurája rendkívül nőies maradt, és a jelek szerint sok-sok időt fog megspórolni tulajdonosának a medencében töltött órák után.

" data-instgrm-version="12">

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Senánszky Petra (@petra_senanszky) által megosztott bejegyzés,

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában