rendhagyó szülinap

2020.10.26. 16:08

Ismeretlenek okoztak kellemetlen perceket Megyeri Csilláék buliján

A kellemes mellett kellemetlen meglepetésből sem volt hiány a debreceni származású szépség párjának a születésnapi partiján.

2020.02.19. Budapest Just Clear Fitness Wellness díjátadó Fotó: Végh István VI Bors Képen: Megyeri Csilla, Molnár Zsolt

Fotó: MW-archív

Instagram-oldalán mondott köszönetet Megyeri Csilla azoknak, akik részt vettek párjának, Molnár Zsoltnak a születésnapi buliján. Ugyanakkor szót ejtett arról is, hogy nem volt teljesen zökkenőmentes az ünneplés, ugyanis számukra teljesen ismeretlen emberek, akik meg sem voltak hívva, szó nélkül mentek be hozzájuk. Mint írja, a hívatlan vendégek azt sem tudták hol vannak, köszönni sem köszöntek, valamint az ünnepeltet sem köszöntötték fel, csak elkezdtek inni.

A posztban természetesen hangot adott a véleményének, egyben felháborodásának is: „Nekem a pofám leszakadna egy számomra idegen bulijába besétálni és mulatozni. Lehet szednem kellett volna belépőjegyet. Közvetlenek vagyunk mi és jófejek, de azért nem ennyire. TISZTELET! Ez hiányzott csak. Akinek nem inge...”

Mint kiderült, a hívatlan vendégeket végül az ünnepelt szólította fel a távozásra.

" data-instgrm-version="12">

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

CSiLLa MEGYERI (@csillamegyeri) által megosztott bejegyzés,

Borítókép: Megyeri Csilla és Molnár Zsolt egy korábbi eseményen

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában