mi leszel, ha nagy leszel?

2020.07.06. 16:43

Völgyesi Gabriella fia különleges foglalkozást választana magának

A gyerekeknek előbb vagy utóbb biztosan felteszi valaki a nagy kérdést, miszerint mi lesz majd, ha nagy lesz. A kérdést az énekesnő is feltette a fiának.

Fotó: Facebook / Völgyesi Gabriella

Völgyesi Gabriella szerint gyermekkorban nem gond az, ha még nem tudjuk mivel szeretnénk foglalkozni, illetve az sincs kőbe vésve, hogy csak egy dologgal foglalkozhatunk felnőttként. Legutóbbi bejegyzésében éppen ezt a kérdést boncolgatta az énekesnő, és kifejtette, bele lehet unni mindenbe, és könnyen átképezhetjük magunkat. Szerinte éppen az élethosszig tartó tanulás az, ami szárnyakat ad az embereknek, főleg úgy, hogy a lehetőségek bármikor ránk találhatnak.

Az énekesnő a kisfiától is megkérdezte mi a akar lenni, ha nagy lesz, aki azt válaszolta nindzsa akar lenni. A posztból kiderül, először elgondolkodott azon az énekesnő, hogy lebeszélje-e erről a tervről a fiát, azonban a tűz, amit a szemében látott, meggyőzte arról, hogy támogassa az elképzeléseiben a fiút.

A posztban pedig arról is szó esett, hogy Gabi ezután találkozott a hírrel, miszerint Japánban nindzsatudományi szakra lehet jelentkezni az egyik elismert egyetemen. „...és ki tudja, milyen autentikus nindzsatábort szervez majd gyerekeknek, felnőtteknek, vagy milyen lektora lesz harcművészeti könyveknek, vagy milyen fokon űzi majd a ninjutsut, a nindzsák harcművészeti ágát...? Szóval miért tudnám én jobban, mint ő?” – folytatta az elmélkedést a büszke anyuka.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában