rekord?

2020.07.27. 13:56

Hadházi László „nagy fogása” a Balatonon

Kő kövön nem marad, ha egyszer vízre szállnak a humoristák.

Fotó: Instagram / Musimbe Dennis

Egy bő hétig nevetéstől volt hangos a Balaton északi partja; vasárnap ért véget ugyanis a tíznapos Dumafüred Fesztivál, melyre a debreceni születésű humorista, Hadházi László is ellátogatott. A dumaszinhaz.hu cikke szerint a fellépők az olykor szeszélyes időjárás ellenére több alkalommal is kimerészkedtek a Balatonra egy kis vitorlázás erejéig, méghozzá az ehhez szükséges jogosítvánnyal is rendelkező Hadházi vezetésével.

A portál híradása azonban rámutat, nem mindenki számít ilyen profinak ezen a területen a dumaszínházasok közül, hiszen az apai ágon dél-afrikai származású Musimbe Dennis például nemhogy a vitorlázással, de még az úszással is hadilábon áll.

Azt viszont, hogy nem áll tőle távol a humor és az önirónia, a hivatalos Instagram-oldalára posztolt bejegyzés bizonyítja a legjobban. Ezen az látszik, ahogy Musimbe Dennis a vitorlás egyik zsákjában fekszik széles mosollyal az arcán, Hadházi László meg közvetlenül mellette, két lábbal a fedélzeten állva derül jót a pillanaton.

" data-instgrm-version="12">

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Dávid Dennis Musimbe (@musimbedennis) által megosztott bejegyzés,

A hangulattal tehát idén sem volt gond, a humoristák a parton és a vízen is kitettek magukért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában