Vits élményei

2020.06.29. 14:32

„Meg szeretném fogni az embereket, minden egyes számommal, külön-külön”

Középiskolás éveiről, tehetségkutatós kalandjáról és jövőbeli terveiről is mesélt Markovics Kristóf.

Fotó: Napló-archív

Az X-Faktor 2019-es válogatóján egészen a mentorházig jutó Markovics Kristóffal, alias Vitssel közölt beszélgetést vasárnap a honvedelem.hu. Markovics akkor még a debreceni honvéd középiskolába járt, ottani tapasztalatairól is megosztotta gondolatait.

„Megtanultam, mi az a fegyelem, mi az a tisztelet. Megtanultam a rendet, hiszen voltak körletszemlék. Megtanultam, hogy mi az az összetartozás, a kitartás, a bátorság, a csapatmunka. Milyen egymásért felelni, mit jelent az »egy mindenkiért, mindenki egyért« gondolat. Ez nekem nagyon tetszett, ugyanis sok barátot, jó ismerőst szereztem” – mondta a honvédségi portálnak Markovics Kristóf.

A fiatal rapper a mentorházig menetelt a népszerű tehetségkutatóban, ahol nagymamája elvesztéséről írt számát adta elő. A cikk szerint ezt követően több fiatal is azt írta neki, hogy példaképnek tekinti. „A nagymamám emlékére készített számom miatt azt írták, hogy erős vagyok, hogy fel merem vállalni az érzéseimet, és le merem írni azokat. Őket ez motiválja, sok fiatalnak sikerült feldolgoznia a nagymamája halálát a dalnak köszönhetően. Pont ez az, amiért szeretnék még szövegeket írni. Annak is nagyon örülök, hogy sikerül elérnem az idősebb korosztályt is. Meg szeretném fogni az embereket, minden egyes számommal, külön-külön” – árulta el Markovics a portálnak.

Markovics Kristóf bár sokáig bűnügyi nyomozó szeretett volna lenni, jelenlegi tervei között az szerepel, hogy programtervező informatikusként tanul tovább, de a kibervédelem sem áll távol tőle.

A teljes beszélgetés elolvasható a honvedelem.hu-n.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában