Vége a kényszerszünetnek

2020.05.29. 13:29

Visszatért a színpadra a Privát Affér

Megtörte a kéthónapos csendet a debreceni együttes.

Fotó: Facebook / Privát Affér

Bátran állíthatjuk, hogy a koronavírus-járvány nem tudta csendre kényszeríteni a magyar zeneipart. Előadóink szorgalmasan dolgoztak a kijárási korlátozás ideje alatt, és a közösségi média segítségével az elmúlt hónapok során is tartották a kapcsolatot rajongóikkal, akiket időről időre online koncertekkel, friss videóklippekkel szórakoztattak. Ebben a sorban a Privát Affért is megtaláljuk: az együttes legutóbb szűk két hete jelentkezett vadiúj kisfilmmel, ami a Színeken át című dalhoz készült. A klipet azóta több mint 12 ezren tekintették meg a legnagyobb videómegosztó oldalon.

Ám a zenekar ezután sem tette le a lantot, a járvány enyhülésének és a kijárási korlátozás feloldásának köszönhetően máris visszatért a színpadra. A Privát Affér Instagram-oldalán közzétett bejegyzésből kiderül, hogy a fiúk az A38 Hajó deszkáin kerültek vissza a természetes „könnyűzenei vérkeringésbe”, ahol egyúttal koncertvideót is készítettek.

Az aktuális felvételnél már csak a cívisvárosi viszontlátást várjuk jobban!

" data-instgrm-version="12">

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Privát Affér (@privatafferzenekar) által megosztott bejegyzés,

Kapcsolódó cikk:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában