Csak haladóknak!

2020.05.29. 14:01

Hadházi László elárulta, mi a kedvenc receptje

A kovászos-virslis bab sokoldalúságánál és ízvilágánál fogva bizonyára sokak kedvence lesz.

20200319 Debrecen, Incognito Bár Fotó: Molnár Péter MP Hajdú-Bihari Napló A Blues From Hell nevezetű debreceni formáció és a népszerű humorista, Hadházi László közösen koncerteztek

Fotó: Napló-archívum

Hadházi László nemrég egy hamisítatlan gasztrofotót posztolt a hivatalos közösségi oldalán, amelynek láttán összefutott a nyál a rajongók szájában.

Fotó: Facebook / Hadházi László

A képen a debreceni születésű humorista látható, amint éppen kedvenc ételét kanalazza, méghozzá egyenesen a serpenyőből. Közkedvelt standuposunk végül megkönyörült az éhes követőtáboron, és egy újabb posztban elárulta a fenséges étek titkát, bár hozzáfűzte, az elkészítését csakis haladóknak ajánlja.

A szerkesztőség egyöntetű véleménye szerint másodhullám esetén, koronavírusos időkre mindenképp érdemes elsajátítani a következő (most már nem annyira titkos) receptet, amelynek utolérhetetlen előnye, hogy mindössze két hozzávaló szükséges hozzá:

virsli és babkonzerv.

„Az utóbbit kinyitjuk, beleöntjük egy serpenyőbe, és rá a virsli. Kovász nincs benne. Jó étvágyat!”

– árulta el konyhai fortélyát Hadházi László a Facebook-oldalán megosztott videóban.

Kapcsolódó cikk:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában