Hadházi on the road

2020.02.24. 13:17

Egy héten át követhetjük Hadházi László mindennapjait

Roadmovie készül a debreceni humorista mindennapjairól.

Fotó: Kiss Annamarie

Közepesen ismert humorista – így szokta műsoraiban aposztrofálni magát a Bonbon-díjas, Karinthy-gyűrűs komikus. Hadházi László igazi veterán a szakmában, íróként, rádiós műsorvezetőként és humoristaként hosszú ideje tevékenykedik a médiában. A mára közönségkedvenccé vált művész nem felejtette el a kezdeteket.

– Életem első fellépése? Harminckét éve, a Kisvárdai Művelődési Házban volt, tisztán emlékszem még ­– mondta el a Naplónak az ötvenhat éves humorista.

Azóta több ezer kabaréjelenet és megannyi feledhetetlen történet fűződik a nevéhez. A róla készülő Hadházi on the road című film az utazásokkal, fellépésekkel tarkított hétköznapokat mutatja majd be a stand-upos szemszögéből.

– Egy teljes héten át járt velünk egy stáb, a reggeli ébredéstől az esti műsorig minden percet rögzítettek, és ebből készül majd egy roadmovie. A nézők kicsit beleshetnek a kulisszák mögé. Jelenleg két kollégámmal, Musimbe Dávid Dennisszel és Lakatos Lászlóval járjuk az országot és lépünk fel napról napra – tette hozzá a stand-upos.

Szabadidejében a gitározás szerelmese, gyűjti a hangszereket és több zenekarban is játszik. Sőt, újabban a műsorának is részét képezik zenés betétek. A roadmovie zenei alapját is néhány zenekari produkció­ja adja majd. Legújabb, Megyünk a levesbe című önálló estjében pedig szerepet kap Bornai Tibor, a KFT zenekar billentyűse is. – Tiborral gyerekkori barátok vagyunk, és sok dologban hasonló a világról alkotott véleményünk. Néhány száma ráadásul pont beleillett a műsoromba, így felkértem közreműködőnek az önálló estjeimen – mondta a komikus.

PSZ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában