nem csügged

2019.11.21. 21:03

Nagy Bogi már énekel

A fiatal balmazújvárosi énekesnő nem búslakodott sokáig a főzőműsor miatt.

Bár még csak kedden búcsúzott a Konyhafőnök VIP-ből, első önálló dalán dolgozik a balmazújvárosi énekesnő. Bogi a Naplónak elmondta, bár rosszul esett neki, hogy kiszavazták a főzőműsorból, megkönnyebbülést is érez, hiszen a forgatások az iskolakezdéssel egy időben indultak el, neki pedig mindkét fronton teljesítenie kellett.

Néhány kiló is bánta

– Számomra elég stresszes volt az elmúlt időszak, mivel nem vagyok konyhatündér, és Michelin-csillagos séfek előtt kellett bizonyítanom főzőtudományomat, miközben a dolgozatírásokra is készülnöm kellett. Nem volt könnyű a kamerák elé állni, fogytam is néhány kilót a forgatások alatt, ám visszanézve a felvételeket, összeszedettnek tűntem. Büszke vagyok, hogy sírás nélkül tudtam megválni a Konyhafőnöktől, de nagyon sajnálom, hogy nem jutottam tovább, szívesen maradtam volna még a műsorban – mondta. Nagy Bogi igazán nem vesztegeti az idejét, a Naplónak ugyanis azt is elárulta, első saját szerzeményű dalát pénteken Caramellel közösen rögzítik, az énekes egyben Bogi dalának szövegírója is lesz. – Amikor először mutattam meg Caramelnek az akkor még csak félig megírt, első szerzeményemet, azt tanácsolta, hogy mindenképp érdemes vele foglalkozni, ezért izgatottan várom a következő heteket, míg a dal megszületik.

Decemberre ígéri

A Napló kérdésére a fiatal énekesnő arról is beszámolt, a stúdiómunkákkal jó tempóban haladnak, december közepén már a közönség is megismerheti első saját dalát.

SzD

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában