karrierváltás

2019.11.09. 11:31

Felnőttfilmes lett a tornász

A debreceni világbajnokságon ezüstérmet szerző tornász büszke új hivatására.

Fotó: Illusztráció / Shutterstock

Ismerősen csenghet a debreceniek számára Verona van de Leur neve, hiszen a tornásznő a 2002-es, cívisvárosi világbajnokságon érte el karrierje legnagyobb sikerét, mikor ezüstérmes lett. A 33 éves Verona van de Leur 2008-ban döntött úgy, hogy végleg felhagy profi sportolói karrierjével, és másban is kipróbálja magát. Választása a felnőttfilmes iparágra esett, és büszkén vállalja, miből keresi a pénzét.

Verona van der Leur
Fotó: Wikipédia

„Az év végén búcsút intek a pornós szakmának, miután lejárnak a szerződéseim. De összességében nagyon büszkén tekintek vissza erre az időszakra. Én nem egy átlagos pornós voltam, ebben a munkában kizárólag én döntöttem a saját sorsom felett, és csak egyedül vagy a barátommal szerepeltünk a videókban!” – idézi a The Sun az Algemeen Dagbladnak kitárulkozó Veronát.

A korábbi sportoló egyébként börtönben is ült már: 2011-ben ugyanis 72 nap börtönre ítélték, miután elkezdett zsarolni egy férfit, aki vele csalta a feleségét.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában