nyerő páros

2019.11.12. 12:39

A játék végéig erős párost alkottak

Második helyezett lett Fésűs Nelly és férje a Nyerő Párosban.

Sebestyén Balázs minden hétköznap este kilenc óra után tette próbára az ismert párok szerelmét a Nyerő Páros című sztárpárshow-ban, az RTL Klub képernyőjén. A múlt héten a játék a végéhez érkezett, s kiderült, melyik pár viheti haza a Nyerő Páros fődíját és tudhatja magáénak a legjobb (celeb) páros címet. A játék fináléjában Csobot Adél és Istenes Bence, valamint a debreceni Fésűs Nelly és Vajtó Lajos küzdött meg a megtisztelő címért. A döntőben a sztárpárshow-ban már korábban kiesett szereplő szerelmespárok szavaztak, míg Nelly és Lajos két szavazatot kapott, addig Adélra és Bencére négy pár voksolt, így ők lettek a 2019. év Nyerő Párosa.

Nem bánkódnak

Már a játék legelején nehéz helyzetbe kerültek, mert ők voltak az egyik veszélyzónás pár. Lajos emiatt fel akarta adni a játékot, de felesége, Nelly végül meg tudta győzni férjét, hogy folytassák tovább a küzdelmet. Abban pedig nem volt hiány, viszont a teljesítményük igen hullámzó volt. A kudarcokért Lajos sokszor a feleségét okolta. Viszont a nehézségek ellenére a játék végéig erős párost alkottak, köszönhetően a taktikának s a közöttük lévő szövetségnek.

Nelly és Lajos egy interjúban meséltek a megélt pillanatokról. – Nagyon nagy utazás és jó játék volt ez nekünk, s fantasztikus győzelem. Minket nem a nyeremény motivált, hanem a játék, szeretünk játszani – nyilatkozta Nelly, majd Lajos hozzátette: bár a fődíj nem az övék lett, az a mennyiségű szeretet, amit az emberektől kaptak, minden díjnál többet ér.

ND

Ezek is érdekelhetik