Európa-liga

2022.12.20. 22:05

Elindult a Ferencváros jegyértékesítése a Puskás Arénába

Megkezdődött a jegyértékesítés a Ferencváros hazai nyolcaddöntős mérkőzésére a labdarúgó Európa-ligában, amelyet a Puskás Arénában vívhat.

MTI

A Ferencváros játékosai, elöl Dibusz Dénes csapatkapitány az Európa-liga csoportkörének 6. fordulójában játszott Trabzonspor-Ferencváros mérkőzés után Trabzonban, a Senol Günes stadionban 2022. november 3-án

Forrás: MTI

Fotó: Illyés Tibor

A zöld-fehér klub honlapjának keddi beszámolója kiemelte: négy kategóriában lehet jegyet vásárolni a március 16-i hazai találkozóra: 8, 11, 17, illetve 22 ezer forintos áron.

A bajnoki bérleteseknek 20 százalék kedvezményt biztosít az FTC, míg az El-ben bérlettulajdonosok 10 százalékkal olcsóbban juthatnak belépőhöz.

A nyolcaddöntő sorsolását február 24-én tartják, a tizenhat között az első mérkőzéseket március 9-én rendezik, az ellenfélre váró Ferencváros a visszavágót játszhatja pályaválasztóként, méghozzá – amint a weboldal kiemelte – a Puskás Arénában, miután az európai szövetség (UEFA) elfogadta a klub kérvényét.

A sorozat döntőjére május 31-én Budapesten, a Puskás Arénában kerül sor.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!