Labdarúgás

2022.05.08. 12:43

Gazdag Dániel gólt lőtt a Philadelphia Union mérkőzésén

A 13-szoros válogatott középpályás a kilencedik percben öt méterről passzolt a hazaiak hálójába.

Gazdag Dániel gólt szerzett a Philadelphia Union mérkőzésén, amely 2-2-es döntetlennel zárult a Los Angeles FC otthonában az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) alapszakaszának szombati játéknapján.

Klubjának honlapja szerint a 13-szoros válogatott középpályás a kilencedik percben öt méterről passzolt a hazaiak hálójába. Gazdag végigjátszotta a meccset, amelyen szezonbeli ötödik gólját szerezte. A Philadelphia tíz meccs után a tabella élén áll a keleti főcsoportban.

Schön Szabolcs a cseresorból nézte végig, ahogyan csapata, az FC Dallas hazai pályán 2-0-ra legyőzi a CONCACAF-zóna friss Bajnokok Ligája-győztesét, a Seattle Sounders együttesét. A texasiak a harmadik helyen állnak a nyugati főcsoportban.

Sallói Dániel kezdőként 82 percet töltött a pályán a Sporting Kansas Cityben, amely gól nélküli döntetlent játszott a New York City FC otthonában, így a nyugati főcsoport tabellájának 12. helyén áll.

Borítókép: A gólszerző Gazdag Dániel (b) és csapattársa, Loic Nego a labdarúgó-világbajnokság európai selejtezőjében játszott Magyarország-San Marino mérkőzésen Budapesten, a Puskás Arénában 2021. november 12-én. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában