NB I.

2021.11.20. 19:33

A hajrában szerzett góllal egy pontot otthon tartott a Gyirmót

A Kisvárda sokáig vezetett, de a 92. percben kapott góllal végül csak döntetlent játszott a győriek vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 13. fordulójának szombati játéknapján.

Az előző kör után edzőváltáson átesett várdaiak – Joao Janeiro helyett öt mérkőzésre Erős Gábor kapott megbízást – egy sikerrel a tabella élére ugorhattak volna.

A Kisvárda a kezdés után azonnal magához ragadta a kezdeményezést, nyomás alatt tartotta a hazai kaput, s ennek hamarosan meg is lett az eredménye: bő tíz perc után Mesanovic felvágásáért büntetőt kapott, amelyet Bumba magabiztosan értékesített. A vezetés birtokában átadták a területet ellenfelüknek a vendégek, akik innentől kezdve több veszélyes kontrát is vezettek, a házigazdák támadásaiban pedig nem volt átütőerő.

A szünet után többnyire a kisvárdai térfélen folyt a játék, de a csapat továbbra is fegyelmezetten védekezett. Egy-egy pontrúgásból veszélyeztettek ugyan a vendéglátók, Dombónak azonban komoly védeni valója nem akadt. A hajrában fokozta a nyomást a Gyirmót, és – miután a másik oldalon Zlicic a keresztlécet találta el, majd Lencse ziccerét Dombó bravúrral hárította – a 92. percben, egy kapu előtti kavarodást gólra váltva sikerült kicsikarnia az egy pontot érő egyenlítést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!