wimbledon

2021.07.01. 13:35

Babosék máris búcsúztak párosban

Babos Tímea, a francia Kristina Mladenovic oldalán 6:1, 6:2-re kikapott a Zarina Dijasz, Arina Rodionova kazah, ausztrál kettőstől a wimbledoni teniszbajnokság női páros mezőnyének 1. fordulójában, így nem jutott a 32 közé.

Babosék nagyon rosszul, 0:4-gyel kezdtek, és ezzel tulajdonképpen el is ment az első játszma, melyet végül 36 perc alatt 6:1-re nyert meg a rivális. A második szett is pocsékul indult számukra (0:3), majd ugyan feljöttek 4:2-re, de ez kevésnek bizonyult. A csata 1 óra 13 percig tartott.

A Babos, Mladenovic duó hosszabb szünet után állt újra össze, és második kiemeltként vágott neki a viadalnak. A kétszeres világbajnok, négyszeres GS-győztes duó legutóbb tavaly a Roland Garroson játszott együtt, amelyet megnyert.

A magyar játékos 2014-ben Mladenoviccal, 2016-ban pedig a kazah Jaroszlava Svedovával döntős volt női párosban Wimbledonban.

Babos kedden az egyes nyitófordulójában búcsúzott, és vár még rá Fucsovics Márton oldalán a vegyes páros Londonban.

Eredmény:

női páros, 1. forduló (a 32 közé jutásért):

Zarina Dijasz, Arina Rodionova (kazah, ausztrál)-Babos Tímea, Kristina Mladenovic (magyar, francia, 2.) 6:1, 6:2

később:

férfi páros, 1. forduló (a 32 közé jutásért):

Fucsovics Márton, Stefano Travaglia (magyar, olasz)-Radu Albot, Nikoloz Baszilasvili (moldovai, georgiai) 16.00 körül

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!