felkészülési meccs

2021.06.02. 09:34

Nagy és Gazdag sem léphet pályára Ciprus ellen

Kisebb sérülés miatt sem Nagy Ádám, sem pedig Gazdag Dániel nem lép pályára pénteken a magyar labdarúgó-válogatottban a Ciprus elleni felkészülési mérkőzésen.

Telki, 2021. május 18. Nagy Ádám a részben budapesti rendezésû Európa-bajnokságra készülõ magyar labdarúgó-válogatott edzésén a telki edzõközpontban 2021. május 18-án. MTI/Szigetváry Zsolt

Forrás: MTI

Fotó: Szigetváry Zsolt

A részben budapesti rendezésű, jövő pénteken rajtoló Európa-bajnokságra készülő nemzeti együttes szövetségi kapitánya, Marco Rossi azt mondta az M4 Sportnak, hogy a két futballista a jövő keddi, Írország elleni meccsen már bevethető lesz.

„Kisebb sérülésük van, de az állapotuk nem súlyos, az Eb-szereplésük nincs veszélyben, az írek ellen már a csapat rendelkezésére állnak majd”

– jelentette ki Rossi.

A magyar válogatott az Eb F csoportjában június 15-én kezdi a tornát a Puskás Arénában a címvédő portugálok ellen. Négy nappal később, szintén Budapesten a világbajnok franciákkal találkozik az együttes, majd június 23-án, Münchenben a németek következnek.

Borítókép: Nagy Ádám a részben budapesti rendezésű Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott edzésén a telki edzőközpontban, 2021. május 18-án

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!