Magyarország 365

2021.07.27. 07:10

Online kiállítás nyílt a fotópályázat legjobb alkotásaiból

Online kiállítás nyílt a Magyarország 365 fotópályázat legjobb alkotásaiból; a magyar kormány által meghirdetett pályázatra legutóbb mintegy 28 ezer felvételt neveztek – közölte az MTI-vel hétfőn a Miniszterelnöki Kabinetiroda.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A képek azt bizonyítják, hogy Magyarország tele van gyönyörű helyekkel, időtálló épületekkel és életerős közösségekkel. Az alkotások egyúttal ihletet adhatnak nyári kirándulásokhoz és hazai nyaralásokhoz – áll a közleményben.

A Miniszterelnöki Kabinetiroda által, a Magyar Turisztikai Ügynökséggel, a Nagycsaládosok Országos Egyesületével és a Magyar Természetjáró Szövetséggel együttműködésben kiírt pályázatra három kategóriában – Természet és táj (egyedi és sorozat), Épített és tárgyi örökség (egyedi és sorozat), valamint Életképek (egyedi és sorozat) – várták a pályaműveket.

Kaiser Ottó fotográfus, a fotópályázat zsűrijének elnöke az MTI-nek korábban elmondta: a kiírás célja, hogy magas színvonalú fotók segítségével mutassa be Magyarország természeti és tárgyi értékeit, ünnepeit és mindennapjait, mindazt, amire a pályázók büszkék a hazájukban.

Az eddig lezárult mindkét kiírás legjobb képeiből összeállított, online galériák a https://fotopalyazat.magyarorszag.hu/ honlapon elérhetők.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában