Járvány

2020.03.19. 11:28

Előadásokat tart a Magyar Nemzeti Cirkusz közösségi oldalán

A kényszerpihenő alatt sem szeretnék cserbenhagyni a közönségüket.

Balatonlelle, 2018. július 15. Richter József Kossuth-díjas artista a Magyar Nemzeti Cirkusz elõadásán, a Cirkuszok éjszakája rendezvényen Balatonlellén 2018. július 14-én. Mögötte fia, ifjabb Richter József, a Magyar Nemzeti Cirkusz igazgatója (j). MTI Fotó: Lakatos Péter

Forrás: MTI

Fotó: Lakatos Péter

A Magyar Nemzeti Cirkusz minden este cirkuszi előadásokkal szórakoztatja a közönséget a közösségi oldalán a koronavírus-járvány miatt elmaradó produkciók miatt.

A kényszerpihenő alatt sem szeretnénk cserbenhagyni a közönségüket, ezért minden napra készülünk valamilyen tartalommal – közölte Richter József cirkuszigazgató.

Esténként teljes cirkuszi előadásokat követhetnek a nézők, az első felvétel 1995-ből származik, majd további anyagokból válogatnak – mondta.

Kiemelte: nagyon reméli, hogy nyáron folytathatják az előadásokat, mert pár hónap alatt elfogynak a társulat tartalékai. Most arra fókuszálnak, hogy a társulat csaknem 100 állatát – elefántokat, lovakat, zsiráfokat, zebrákat és zebmárt (zebra és ló közös utódját) – ellássák.

„Az állatok mozgatásával telnek napjaink, nagy mennyiségben felhalmoztunk állateledelt, próbáljuk átvészelni ezt az időszakot” – hangsúlyozta Richter József.

Borítókép: illusztráció / Richter József Kossuth-díjas artista a Magyar Nemzeti Cirkusz előadásán, a Cirkuszok éjszakája rendezvényen Balatonlellén 2018. július 14-én. Mögötte fia, ifjabb Richter József, a Magyar Nemzeti Cirkusz igazgatója (j).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában