Krimi

2023.04.07. 18:51

Rejtélyes eset: megdöbbentő, de ez végezhetett a holtan talált fiatal miskolci férfival

Sokáig nem lehetett tudni, mi okozta a halálát.

Illusztráció: Shutterstock

Több teória látott napvilágot azzal a fiatal miskolci férfivel kapcsolatban, akinek holttestére egy március végi reggelen bukkant rá egy járókelő - írja a Ripost.

Március 26-án hajnalban Miskolcon a Testvérvárosok útja és Középszert összekötő lépcsősornál találták meg Zoltánt. Az elhunyt nővére a közösségi oldalakon próbált szemtanúkat találni, hogy kiderítse, kik láthatták a testvérét azon a végzetes éjszakán.

A nő úgy tudta, az öccse aznap este megfordult az Avasi sörözőben, ahonnan hajnali 1 óra körül távozott. A fiatal férfire reggel 6:30 után talált rá a kocsmától nagyjából 50 méterre.

 Több ezren nyilvánítottak részvétet a gyászoló családnak, akik a Facebookon tették közzé a temetés időpontját. A kommentekből az is kiderült, hogy Zoltánt nagyon sokan nemcsak ismerték, de szerették a városban.

Ennél a lépcsőnél találták rá a fiatal férfi holttestére
Forrás: Google Maps

Időközben új fejlemények derültek ki: jelentkezett egy szemtanú  Zoltán egyik rokonánál, és állította, hogy látta a fiatal férfit valakivel veszekedni. Az illető állítólag nagyon erőszakosan beszélt vele.

Ez a családnak még több aggodalomra adott okot, hiszen egészen addig azt feltételezték, hogy valaki bántotta a családtagjukat. A rendőrség az idegenkezűség gyanúját kizárta, a Miskolci Rendőrkapitányság közigazgatási rendtartás keretében vizsgálta az ügyet. A boncolás után a halál pontos okára is fény derült. Az előzmények ellenére sajnálatos baleset történt. 

Az öcsém a halála pillanatában egyedül volt, valószínűleg evett valamit, ami megakadt a torkán és megfulladt. Ha valaki ott lett volna vele, segíthetett volna rajta, és elkerülhető lett volna ez a szörnyű tragédia.

– írta a az elhunyt nővére.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!