Bulvár-celeb

2023.04.01. 11:30

A halálba zuhant egy fiatal férfi a Margit hídról (videó)

Az áldozat a Margitsziget bejárójának Pest felé néző oldalán esett le.

Illusztráció: Shutterstock

Fotó: CoolR

Értelmetlen halált halt egy fiatalember szerdán a Margit hídon. A Metropol a helyszínen járt, hogy kiderítse, külső körülmények közrejátszhattak-e a tragédiában.

Az  férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Többen is láthatták a szörnyű esetet azok, akik a tragédia helyszíne melletti utcai kondiparkban voltak. Egy férfi elmondta a lapnak, hogy bár szerdán éppen nem edzett, a hídon átsétálva látta a flaszteren heverő, letakart élettelen testet.

Elég masszív az a korlát, szóval lehet, hogy volt benne egy szándék

– mondta az egyik járókelő, Barnabás, hozzátéve, hogy a körülményeket persze nem ismeri, de nem tartja kizártnak, hogy dulakodást sem. A hivatalos információk azonban rácáfoltak erre, a rendőrség szerint ugyanis idegenkezűségre, illetve bűncselekményre utaló jel fel sem merült a helyszínelés során.

Akkor lehet, hogy ittas volt és bátor? Mindenesetre sajnálom a hírt és részvétem a családnak

– mondta egy éppen ott erősítő férfi.

Nyilván bármit el lehet képzelni, de mindenképpen tragikus

- summázta Barnabás, azt is felidézve, hogy alig fél éve egy fiatal lány döntött úgy, hogy szintén a Margit hídról ugrik, igaz, ő a Dunát célozta meg, de szerencsére nem vetette alá magát.

TÁMOGATÁSRA VAN SZÜKSÉGE?

Ha támogatásra van szüksége, vagy egy ismerőse szorul segítségre, hívja a segélyvonalat: 116-123. Éjjel-nappal, mobilról vagy vezetékes vonalról is hívható, mindegyikről ingyenes.


 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!