Videó az elfogásról

2022.08.10. 05:00

Elkapták Magyarország egyik legkeresettebb bűnözőjét

A rendőrség elfogott egy kompolti férfit, aki a rendőrség által leginkább keresett bűnözők Top 50-es listáján is szerepelt.

Fotó: Shutterstock

A 31 éves férfi múlt hét szerdán támadta meg gyalogosan közlekedő volt élettársát. Először pénzt követelt tőle és azzal fenyegette, hogy megveri, majd amikor ezzel nem ért el eredményt, megragadta a sértettnél lévő táskát, az abban található pénztárcából kivette a bankjegyeket, és elmenekült a helyszínről.

A történtek miatt a Füzesabonyi Rendőrkapitányság rablás bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást ellene. A férfi megpróbált elrejtőzni a rendőrök elől, de kedd hajnalban elkapták,

Nem sokkal később kiderült, hogy nem ez az egy bűncselekmény van a rovásán. 

A férfi ugyanis már a rablás elkövetése előtt is szerepelt a rendőrség Top 50-es listáján, mivel az előző hónapokban több vagyon elleni bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt körözést és elfogatóparancsot adtak ki ellene. Ezenkívül az is kiderült róla, hogy

az egri törvényszék egyszer már elítélte garázdaság miatt.

A férfi azonban az ítélet után elszökött, és nem kezdte meg büntetése letöltését. Most viszont a rendőrök a büntetés-végrehajtási intézetbe szállították, és hűvösre tették, valamint a többi bűncselekmény gyanújával kapcsolatban is kihallgatták a kompolti férfit – közölte a rendőrség, miközben egy videót is közzétett a férfi kedd hajnali elfogásáról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!