Felháborító

2022.05.23. 06:17

Ittasan száguldozott kisgyermekével az anya Erdőkürtön, métereket repült, majd árokban végezte (videó)

Hiába volt sebességkorlátozás, a nő ész nélkül hajtott, de még be sem voltak kötve kisfiával.

Csodával határos módon sem az ittas anyának, sem pedig tíz év alatti fiának nem lett komolyabb baja az erdőkürti balesetben, pedig száguldozása egy árokban fejeződött be.

A Budapesti Autósok olvasója küldte el a portálnak a felvételt, ami házuk előtt készült, és az látható rajta, hogy a nő őrült módjára száguldott annak ellenére, hogy a településen csak 40 kilométer per óra a megengedett sebesség. Amikor hazaért a felvételen látható másik autós, szeretett volna beállni a kapujukon, ezért az úttest bal oldalára húzódott, ekkor azonban az erősen ittas sofőr nagy sebességgel jobbról elhúzott mellette.

„Nem a magam fényezése miatt, de nagy szerencse, hogy minden esetben figyelem a jobb oldali tükröt, akkor is, ha jobbra fordulok. Így elkerültük a még nagyobb balesetet” – írta meg a portál olvasója.

A szomszéd ház felhajtójánál aztán ugratott egyet az autós, és 20 méter repülés után egy másik ház árokpartjába csapódott.

Az autóban egy 10 év alatti gyermek is ült, és egyikük sem volt bekötve. A mentők nagyon hamar a helyszínre értek, nem sokkal később pedig a tűzoltók, majd a helyszínelők.

Csodával határos módon egyiküknek sem lett nagyobb baja, a fiatal fiú sírt, és a hölgynek rövid eszméletvesztés mellett csak a szája repedt fel – árulta el a szemtanú.

A Nógrád megyei faluban ugyanakkor állítólag a polgármesternek rendszeresen panaszkodnak a lakók, mert minkét irányból rendre nagy sebességgel (90–110 km/h) érkeznek a kocsik – írja a Bors.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!