Ütött-vágott

2022.04.17. 06:00

Elképesztő: több hölgyet is megtámadott a gönci nőgyűlölő

Volt, akit lefejelt, leköpött, megütött, de volt olyan nő is, akire vasvillával támadt rá. Az agresszor ellen most emelt vádat az ügyészség.

Az Encsi Járási Ügyészség vádirata szerint az 54 éves férfi 2021 július elején Göncön keveredett összetűzésbe egy autóban ülő nővel. Egy másik nő próbálta megnyugtatni a férfit, aki azonban odalépett hozzá, és az arcába fejelt, majd távozott a helyszínről. A nő nem sérült meg a támadásban.

 

A hónap végén a férfi szintén a nyílt utcán keveredett szóváltásba egy nővel, akit a vita közben arcon köpött, majd fejen ütötte. A nő - aki nem sérült meg - félelmében elszaladt.

 

Másnap a férfi, kezében egy vasvillával, a saját háza előtt tartózkodott és a testvérével hangosan veszekedett, aki viszont hazaküldte őt. A borsodi férfi az úton elindulva észrevette az autójából éppen élelmiszereket kipakoló nőt, és odalépett hozzá, majd többször a hasa irányába szúró mozdulatot tett vasvillájával. 

 

A rémült nő egy zsugor ásványvizet maga elé tartva kezdett hátrálni, átment az autó másik oldalára, és onnan kiabált rá a férfira, hogy fejezze be a támadást. A férfi erre csak annyit mondott neki, hogy nyugodtan hívhatja a rendőröket, majd elment a helyszínről.

 

Az ügyészség a büntetett előéletű vádlottal szemben felfüggesztett börtönbüntetést indítványozott.

 

Illusztráció: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!