Bulvár-celeb

2021.11.13. 15:05

Feladták magukat a társukat csicskáztató szombathelyi diákok

Feladták magukat a szombathelyi kényszerítő gyerekek, részletes beismerő vallomást tettek.

Forrás: Shutterstock / illusztráció

Fotó: Shutterstock

„Gyere na, és tartsd ott a fejedet” – ezt mondták a fiúnak a többiek, miközben arra kényszerítették, egy szombathelyi parkban, hogy a cipőjüket csókolgassa. Majd megdicsérték a 15 éves fiút:

okos kutya!

A videón az is látszik, hogy meg is paskolták a fiú fejét, mintha valóban egy kutya lenne.

Az esetről készült felvételek robbanásszerűen kezdtek terjedni az interneten.

Valószínűleg attól tarthattak, hogy egyébként is megtalálják őket a felvételek alapján, így a kényszerítő társaság feladta magát, és részletes beismerő vallomást tettek

– hangzott el az RTL Híradóban.

Persze az is lehet, hogy csak attól féltek, hogy valaki beazonosítja őket és bosszút állnak rajtuk. A megyei hírportál az esetről szóló cikke és videója alatt már egyre konkrétabb találgatás ment a banda tagjairól és sokan jelezték, szívesen megkeresnék őket...

A fiú apja feljelentést tett a rendőrségen, és eljárás indult ellenük. A támadók ügyvédje szerint a fiatalok beismertek mindent, és bocsánatot kértek. 7 órán keresztül vallatták őket, de arra nem adtak magyarázatot, hogy miért alázták hosszú percekig a fiút – írja a Bors.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!