Bulvár-celeb

2021.10.14. 12:43

Édesapja elmondta, mi okozta a 8 éves kislány halálát a móri iskolában

Október 12-én délután, egy 8 éves diák egy tanórán kívüli sportfoglalkozás során rosszul lett, és életét vesztette. A kislánynak veleszületett szívrendellenessége volt.

Forrás: Shutterstock

A feol.hu az esettel kapcsolatban megkereste a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságot, akik az alábbi tájékoztatást adták:

– 2021. október 12-én 15 óra 24 perckor érkezett bejelentés arról, hogy Móron, a Kodály Zoltán utcai oktatási intézményben egy 8 éves diák egy tanórán kívüli sportfoglalkozás során rosszul lett és életét vesztette. A halálesettel összefüggésben idegenkezűségre utaló körülmény nem merült fel, az eset körülményeit a Móri Rendőrkapitányság általános közigazgatási rendtartás keretén belül vizsgálja.

A ripost.hu információi szerint az iskolához helikopter és mentőautó is érkezett kedd délután, de a kislányon nem tudtak segíteni. Egy labdajátékot játszott társaival a kislány, a kapuban állt, amikor összeesett.

A második osztályos Abigél életéért egy órán át küzdöttek a mentők – mondta el a TV2 Tények műsorának Győrfi Pál szóvivő. A kislány szülei a csatornának azt nyilatkozták, Abigélnek veleszületett szívrendellenessége volt, amivel rendszeres orvosi felügyelet alatt állt.

A szülők tudták, hogy végzetes a gyermekük betegsége és nem élheti meg a felnőttkort. A család senkit nem hibáztat, vigasztalhatatlanok, de megnyugvással tölti el őket, hogy kislányuk élete utolsó pillanataiban boldogan játszott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!