durva részletek

2021.09.25. 09:50

Elképesztő, miért akasztotta fel gyerekkori barátját a kiskunhalasi férfi

Hibát követett el, ezért a kiskunhalasi férfi eltervezte, hogy öngyilkosságnak álcázva fog végezni gyerekkori barátjával.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A kiskunhalasi férfi szülei sérelme miatt akart bosszút állni a gyilkossággal, mert gyerekkori barátja meglopta őket. A bosszús férfi a barátját annak tanyáján megvárta az éjszakai órákban és az eltervezett forgatókönyv szerint nekilátott a leszámolásnak.

Leütötte haragosát, majd felakasztotta, és azt a látszatot akarta kelteni, hogy öngyilkosság történt. Egy ideig várt, majd amikor úgy látta, hogy a férfi meghalt, elhagyta a helyszínt, mintha semmi sem történt volna.

A felakasztott férfi szerencséje az volt, hogy élettársa rátalált és azonnal értesítette a mentőket. A mentők újraélesztették, a férfi életét sikerült megmenteniük.

A kegyetlen férfi bosszújából fakadóan áldozata maradandó károsodásokat szenvedett az agyi oxigénhiány miatt, ráadásul hangszál-bénulása lett.

A Kecskeméti Törvényszék első fokon a férfit emberölési kísérlet miatt 8 év szabadságvesztésre és 8 év közügyektől eltiltásra ítélte, ami nem emelkedett jogerőre, mert a vádlott és védője felmentésért és enyhítésért fellebbezett.

Mivel a szökés és elrejtőzés veszélye fennáll, ezért a vádlott letartóztatásban marad, tudta meg a Ripost a Szegedi Fellebbviteli Főügyészségtől.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában