Bulvár-celeb

2023.05.19. 14:50

Schobert Norbi zokogott, ezt mondta az 52. születésnapjáról

MW

Forrás: Bors

Fotó: Bánkúti Sándor

Schobert Norbi igen nehéz időszakot tudhat maga mögött. Amint arról már beszámoltunk, biztonsági kamera rögzítette,  amikor sztrókot kapott, ebből azonban felépült, és újult erővel vágott neki az üzletnek. 

Azonban újabb csapás érte: megvádolták, hogy Update termékeivel évekig félrevezette a lakosokat, ezért 40 millió forintra megbüntették. Norbi elárulta, nem az fáj neki, hogy ki kell fizetnie ezt a pénzt, hanem hogy rosszakat gondolnak róla az emberek. Mindezek miatt úgy döntött, hogy visszavonul.

Rubint Réka azonban minden körülmények között szereti, és mindig támogatja őt. Az 52. születésnapja alkalmából kibérelt egy romantikus kis faházat, majd átadta az ajándékot, amire Norbi már 25 éve vár: jegyeket a Guns and Roses koncertre - írja a Bors.

 

1 hónapja volt az 52. szülinapom. Alakreform táborra esett. Réka meglepett Kozsó fellépéssel és egy kis erdei házikós elbújással. Hálás voltam, sírtam. Most eljöttünk egy éjszakára és megkaptam az igazi meglepetést: 2 belépőt a Guns and Roses koncertre. 25 éve erre várok! Réka ilyen. Minden tervében van egy terve. Köszönöm Istenem Őt, a Védőangyalom...

- írta posztjában a fitneszguru.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában