Bulvár-celeb

2023.05.01. 09:15

Polgár Tünde elmondta, mennyibe kerül az orvos egy súlyos sérülésnél Amerikában

Polgár Árpád életveszélyes sérülést szenvedett, milliókba került a gyógyulása.

Forrás: Instagram

Február végén szenvedett életveszélyes balesetet Amerikában Polgár Árpád, súlyos koponyasérüléssel került kórházba.

 

Mindenekelőtt kaptak egy számlát a mentőktől, 641 dollár (217 ezer forint) értékben. Ez soknak tűnik, de három autó állt itt, volt négy vagy öt ember, aki Árpi körül sürgölődött 

 

– mondta el a Youtube-videóban Polgár Tünde.

Kaptak még egy számlát, amely a sürgősségi ellátás volt, miután a balesetet követően Árpi nem érezte jól magát. "Amikor visszavittük Árpit, a sürgősségi osztályon való látogatás 3554 dollár volt, ami sok így, de folyamatosan kínáltak minket üdítővel, sütivel, takaróval. Tartozik ehhez egy röntgen díj, mert a fejét és a mellkasát is megvizsgálták, ez az egy tétel 4761 dollár" – árulta el Tünde.

 

A sürgősségi osztályon töltött nap tehát forintra átszámítva több mint hárommillió forintba került, éppen ezért is tartják szerencsésnek magukat, mert van kint biztosításuk.

 

Tényleg nagyon borsosnak tűnik, de egy átlagember biztosítása évente hétezer dollárba kerül (2,3 millió forint), ám figyelembe kell venni, hogy az átlagkereset kilencvenhétezer dollár (közel 33 millió forint) körül van évente – tette hozzá Árpi.

Polgár Árpádot Amerika egyik legjobb kórházába vitték, ezért nem is bánják a tetemes összeget, hiszen a legfontosabb számukra az, hogy már jól van.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában