Bulvár-celeb

2023.05.30. 14:00

Durva: Kozso ezzel próbált menőzni, de leleplezték

MW

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Huszár Márk

Mindenkinek szíve joga úgy tenni, mintha futná luxusórára úgy, hogy közben bóvlit visel a csuklóján. De ha ezt egy élő legenda teszi, aki ráadásul állítása szerint az utóbbi években milliárdokat keresett a festményeivel, akkor az embernek felszalad a szemöldöke – írja a Ripost. 

Nos, Kozso nemrég Hajdú Péter műsorában vendégeskedett, és úgy tűnt, hogy minden, amit visel, darabonként is annyiba kerül, mint amennyi egy harmadikvilágbeli ország éves GDP-je.

Forrás: YouTube

Az órája például igen szembetűnő volt a videón. Egy rajongójának meg is tetszett az ékszernek is beillő időmérő eszköz, így a TikTok egyik népszerű szakértőjéhez fordult, hogy többet megtudjon róla. A Beszéljünk órákról néven futó oldal tulajdonosa meg is nézte az órát, és megállapította, hogy hamisítvány, filléres darab.

Pedig Kozsónak nem kellett volna sokat költenie eredeti Bvlgari órára, hiszen az a típus, amelynek a másolatát viselte, nagyjából 1000 dollárért, vagyis alig 350 ezer forintért megvehető – derül ki a Ripost cikkéből. 

@beszeljunkorakrol Válasz @h.tommy82 részére Kozsó órája Hajdú Péter Frizbi TV műsorából egy Bulgari Rettangolo kronográf lenne, de van vele egy kis gond... #órák #karóra #hírességekórái #nevegyetekreplikát ♬ eredeti hang - Beszéljünk órákról


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában