Bulvár-celeb

2023.02.17. 10:36

Kórházba került Vajna Tímea

Több fotót is közzétett a közösségi oldalán.

Minden vágya egy saját gyerek

Az özvegy többször jelezte már, nagy vágya, hogy anya lehessen, emiatt került most kórházba, láthatóan egy lombikbébi-programban vesz részt, petesejtleszívásra ment. Sokszor beszélt arról követőinek, hogy endometriózisa miatt nehezebb számára a teherbeesés, ráadásul tavaly betöltötte a 40. évét is, ami szintén csökkenti az esélyeit, de úgy tűnik, nem adja fel – írja a Bors.

Fotós: Kalmár Csaba Tibor

Vajna Tímea az elmúlt időben gyakran posztol arról, hogy az idei évben családot szeretne alapítani. Az évet is úgy indította, hogy egy ilyen bejegyzést tett közzé:

 

Legújabb Instagram bejegyzésében pedig arról számolt be, hogy nemrég elveszített egy magzatot.

 

Karácsony után, 7,5 hetesen elveszítettem a kisbabámat. Pedig természetesen sikerült. Annyira boldog voltam, nőtt a hasam és gyerekruhákat nézegettem...

 

Valószínűleg egy rossz petesejt termékenyült meg (mivel 40 éves vagyok), és nagyon stresszes időszak áll mögöttem. A vetélés iszonyatos fájdalmakkal és görcsökkel járt, nem beszélve a lelki fájdalmakról" - vallotta be az Instagram-oldalán.

Vajna Tímea arról is vallott, hogy már az első, augusztusi beültetésekor kialakította a gyerekszobát otthonába, de sajnos az első lombik sem volt sikeres. 

Arról is vallott, ha újrakezdené, biztosan lefagyasztatott volna petesejteket már a harmincas évei elején. Mindenkinek ezt tanácsolja, aki szeretne gyereket, de a legtermékenyebb éveiben nincs párkapcsolata, amiben ezt megtehetné.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában