Bulvár-celeb

2022.12.02. 12:32

Nagyon beteg Berki Mazsi kislánya

Berki Mazsi egy ideje nem ad hírt magáról közösségi oldalán, főleg a szakításáról szóló pletykák után vonult vissza. Sokan támadták a pénzügyi gondokról tett nyilatkozata után is, ezért döntött úgy, hogy kicsit a háttérbe húzódik. Most újra bejelentkezett, és kislánya egészségügyi állapotával magyarázta eltűnését.

Fotó: Keresztesi Balázs

Berki Mazsi nem viseli túl jól a kritikákat, ezért bevált módszere ezek kezelésére, hogy eltűnik a nyilvánosság szeme elől, és szinte semmit nem oszt meg magáról. Most mégis úgy döntött, hogy visszatér a közösségi oldalára, és egy ideiglenesen elérhető Instagram-sztoriban tudatta követőivel, hogy Berki Krisztiánnal közös kislánya beteg.

Fotós: Instagram

Az özvegy úgy gondolta, hogy egy kis magyarázatra szorul az elmúlt inaktív időszaka, ezért azzal indokolta, hogy kislányáról kellett gondoskodnia, aki nagyon beteg volt.

Berki Mazsi két nap pihenő után máris az edzőterembe ment, onnan magyarázkodott arról, hogy miért nem tett közzé semmit két teljes napig – szúrta ki az Origo.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában