Bulvár-celeb

2022.12.02. 09:42

Egy magyar lány is belekeveredett a világ egyik legnagyobb szexbotrányába

Petronella sokkoló részleteket árult el Jeffrey Epstein pedofil orgiáiról.

Ghislaine Maxwell és Jeffrey Epstein

Fotó: AFP PHOTO / US District Court for the Southern District of New York

A milliárdos pedofil, Jeffrey Epstein számára egy másik milliárdos, Robert Maxwell lánya segített kiépíteni kiskorú szexrabszolgákból álló hálózatát. Ghislaine Maxwellt emiatt idén nyáron húszéves börtönbüntetésre ítélték. A perről most készült film konzulense a magyar származású Petronella Wyatt, egy olyan lány, aki szintén tiniként került a szexuális ragadozók hálójába.

Férje, Woodrow Wyatt közeli munkatársa volt a brit anyakirálynőnek, valamint Margaret Thatcher miniszterelnöknek és Rupert Murdoch médiamágnásnak is. A felső tízezerben, sőt még följebb mozgó család így ismerte meg a másik médiacézárt, Robert Maxwellt, akinek a lányukat is bemutatták.

Az otthonukban zajlott találkozón az újságok címlapjáról jól ismert emberről a kislány nem szerzett jó személyes tapasztalatot: vöröses bőrű, reumás, elhízott férfi volt, aki a hideg éjszaka ellenére erősen izzadt. A ruhája túl hivalkodó volt, lábán ízléstelen monogramos bársonycipővel.

– Lehajolt, hogy megcsókolja a kezem, de úgy rácuppant a csuklómra, mintha kígyómérget akarna kiszívni belőle. Aztán anyámhoz fordult, és azt mondta: „Milyen szép lányod van. Nekem is van egy gyönyörű lányom” – idézte fel a lányok közti ismeretség alapját a Daily Mailnek Petronella, aki csak később kezdte igazán bánni ezt az ismeretséget. A másik lány ugyanis akkori barátjának, Jeffrey Epsteinnek igyekezett a kedvében járni azzal, hogy gyereklányokat – volt köztük 11 éves is – szervezett be hírhedt orgiáira, amelyekre egyébként olyan hírességek voltak hivatalosak, mint Bill Gates és Bill Clinton, vagy András yorki herceg, akit az akkor 17 éves Virginia Giuffre az elmúlt években vádolt meg szexuális zaklatással. 

 

S bár a királyi sarj tagadta a vádakat, mégis ötmilliárd forintnak megfelelő összeggel csapolták meg II. Erzsébet királynő vagyonát, hogy elsikálják az ügyet. Emellett Epstein többi áldozatának a kárpótlására 48 milliárd forintnyi dollárt szántak.

 

Mindez még a #MeToo előtt volt, az 1990-es évek lappangó szexizmusában, amikor London előkelő otthonaiban és szállodai báltermeiben egyformán folyt a pezsgő és a kaviár, és dzsesszzenekarokat repítettek oda New Orleansból a privát fellépésekre. Ha egy tinédzser modell egy házas, középkorú iparmágnás mellett tűnt fel, akkoriban senki nem tett fel kérdéseket.

Az úri közönség mindig láthatott a báltermekben magányosan tébláboló, átlagosan öltözött tinédzsereket is, akiknek egy közös vonásuk volt: mindannyian szőkék voltak. Ők alkották az étlap fő fogásait.

Ghislaine azonban nemcsak férfiakkal hozta össze a lányokat, hanem azonos nemű partnerekkel is. 

– Volt már leszbikus szexed? – kérdezte Petronellától egy nyári partin olyan lazán, ahogy az emberek az időjárásról beszélnek.

– Átfogta a csuklómat, és különös mozdulatokkal végighúzta rajta az ujjait. Mit csinálsz? – kérdeztem idegesen. – Megmutatom, hogyan kell orális szexet végezni – válaszolta magától értetődően – mondta el a lapnak Petronella, aki ugyan nem kért a lehetőségből, de látta, hogy néhány fiatalabb lány önként jelentkezett Ghislaine szexuális mesterkurzusára. Mindannyiuknak ugyanaz lett a sorsa:

Ghislaine őket a vacsora végeztével vagy egy bérelt luxuslakásba vitte, vagy a Little St. James-szigetre kísérte, ahol Epstein szexháremében töltöttek fájdalmas napokat-heteket, kiszolgálva a perverzitásáról ismert milliárdos minden vágyát.

Ghislaine éppen húszéves börtönbüntetését tölti. Megbánásnak semmi jelét nem mutatta, sőt elfogásakor azt sem értette, miért akarják letartóztatni. A börtönben sokat panaszkodik arra, hogy nem lehet fodrásza, és zavarja az éjjel is világító neonlámpák fénye.

Az akkori eseményekből most a Netflix számára készült film, amelyből az ígéretek szerint további vad részletek is kiderülnek írja a Bors.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában