Bulvár-celeb

2022.11.17. 05:49

Megdöbbentő felvétel: rendőr vitte el Gáspár Beát

Gáspár Bea nagyon örült a fuvarnak, ám az meglehetősen rövidnek bizonyult.

Fotó: Instagram

Az Ázsia Expressz keddi adásában újabb kőkemény feladat elé állították a versenyben maradt négy páros tagjait. A játékosoknak ismét el kellett szakadniuk társuktól: egyikük a játékot, másikuk a stoppolást és az előrehaladást bonyolította le teljesen egyedül. Az elválás érthető módon azokat viselte meg a legjobban, akik kedvesükkel vesznek részt a versenyben, de Csekka és Kata is nehezen viselte a különlétet.

A stoppolós részt Bea, Csekka, Fanni és Darinka vállalta magára, és legnagyobb meglepődésükre mindenkinek remekül ment a feladat Üzbegisztán útjain.

Sőt! Gáspár Beának hatalmas szerencséje volt az egyik sofőrrel: kifogott ugyanis egy rendőrt, akinek egyenruhája árulkodott foglalkozásáról. Csakhogy az örömteli út egyáltalán nem sikerült olyan hoszúra, mint azt Győzike felesége remélte – írja a Bors.

– De jó, hogy egy rendőrt fogtam ki! Ez mindjárt rendet rak körülöttem! Hú, de örülök!

– jelentette ki a kocsi hátsó ülésén Bea asszony.

Rövidesen azonban lehúzódott a forgalmas autóút szélére az egyenruhás rendőr, és kitessékelte utasát. A drámai pillanatok pedig még ekkor sem értek véget. A mindeközben fontos feladatokat végrehajtó Győzike ugyanis a feleségét előnyhöz juttató erőpróbát korán feladta, így ahol a rendőr kitette Beát, épp ott is kellett éjszakára szállást találnia magának.

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában