Bulvár-celeb

2022.11.10. 05:50

Ilyen állapotban van most Berki Krisztián sírja

Egy civil férfi osztotta meg a nagy felháborodást keltő felvételt Berki Krisztián sírhelyéről, melyen alaposan bemutatta, hogy az milyen elhanyagolt állapotban van. A botrányos videót sokan látták és nem is hagyták szó nélkül a látottakat, ismét Berki Mazsit okolják néhai férjének ápolatlan sírja miatt.

Forrás: Bors

Berki Mazsi folyton tagadja az őt ért vádakat és magyarázkodik Berki Krisztián sírhelye miatt. Legutóbb azt állította, hogy ő sötétben ment ki Mindeneszentek napján a temetőbe, hogy egyedül tudja leróni a tiszteletét, bár senki sem látta. Sőt, korábban Berki szülei rendezgették fiuk elhanyagolt sírját.

@tripla27

A Berki!!! Berki Krisztián!!! Isten Nyugosztalja!!! :( Isten veled....Mai napig hihetetlen....Negatív, Rosszindulatú,îzléstelen emberekkel nem foglalkozunk.....Maguk szegénységi bizonyítványa....R.I.P. Berki!!! Farkasréti Temetőben!!! Csak én képekben.....Borzalmas a sírhelye!!!! Felháborító!!!! Foryou,Nekedbe....

♬ Nem Búcsúztál El - L.L. Junior

 

 

A videón látható állapotok miatt ismét csak Berki Mazsit kritizálják, bár időközben kiderült, hogy egy korábbi felvételről van szó 

 

írja a Bors, amelynek munkatársai kilátogattak a Farkasréti temetőbe azért, hogy megnézzék, igazak-e a felvételen látottak. A lap által készített friss fotó alapján jelenleg rendezett Berki Krisztián sírja és még látható rajta a sok mécses, gyertya és virág, amit szerettei vittek november elején, de sírkövet még nem állítottak neki.

Forrás: Bors

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában