Bulvár-celeb

2022.11.01. 05:05

Felpofozták Árpa Attilát

Nagy pofon csattant.

Árpa Attila magyar színész, producer, gyártásvezető, forgatókönyvíró.

Forrás: Origo

„Ahogy mondani szokás, szerelemben és háborúban minden eszköz megengedett. Nyilván voltak kétségeim, hogy ez mégiscsak egy reality, amit egy egész ország nézni fog, ami egyrészről valamilyen formában egy szűrő, a szó jó és rossz értelmében egyaránt. Hiszen lehet, hogy az én szívem választottja sosem jelentkezne a műsorba, de visszautalva az első mondatra, simán lehet, hogy azt a mottót vallva, átlépve a saját árnyékán, eljön ide.

 

Ha húsz évvel ezelőtt kértek volna fel A Nagy Ő-re, akkor abból egy tizenöt részes felnőttfilm készült volna,

 

de mivel már nem vagyok harminc, hanem ötven, ezért a nézők pont az ellenkezőjét fogják látni: egy olyan próbálkozást a részemről, hogy megmutassam, igenis vannak még férfiak klasszikus értékrenddel, van még régimódi iskolája az udvarlásnak. Talán egy picit be tudom ezt mutatni annak a generációnak, akik randiappokon szocialázódnak, hogy jobbra húznak és küldenek egy dickpicet, hogy ezt bizony lehet máshogy is” – nyilatkozta Árpa.

November 14-én 21:20-kor indul a TV2 párkereső realityje, a Bachelor – A Nagy Ő, amelynek főszereplője Árpa Attila lesz. Itt az első előzetes:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában