Bulvár-celeb

2022.11.29. 14:05

Ezért hagyta el csepeli otthonát Zámbó Jimmy családja

A legendás énekes fia és özvegye is elköltözött egy időre a csepeli házból. Adrián most az okáról mesélt...

Forrás: Bors

Zámbó Jimmy fia és a család többi tagja is elégedett a "király" életéből készült sorozattal, melynek jónéhány jelenetét abban a csepeli családi házban forgatták, ahol a legendás énekes élt és ahol 2001 január 2-án hajnalban eldördült a végzetes lövés. Jimmy özvegye és Adrián a mai napig abban a házban él, így a forgatások idejére el kellett hagyniuk otthonukat - írja a Ripost.

 

"Már az elején felmerült a kérés, hogy bizonyos jeleneteket szeretnének nálunk, a családi házban felvenni. Kicsit furcsa volt, hiszen ezzel  a mi életünk is alaposan felfordult. Nyilván nem maradhattunk otthon, amikor forgattak, de végül is nekünk is az volt a  célunk, hogy minél életszerűbb, és minél autentikusabb legyen ez az egész, így meghoztuk ezt az áldozatot"

 

- mondta Zámbó Jimmy fia.

"Több mint húsz év elteltével már nem ugyanúgy néz ki  a ház, mint akkor, úgyhogy mindent át kellett rendezni. Mi természetesen nem maradhattunk ott, így elköltöztünk. Anyu Csepelen maradt, én pedig beköltöztem a belvárosba. Megmondom az őszintét, én majdnem minden nap igyekeztem hazamenni, hiszen rendkívül kíváncsi voltam. Megrázó volt látni "aput" - mesélte a saját YouTube-csatornáján Adrián.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában