Bulvár-celeb

2022.10.01. 09:30

Megkeserítette a zöld szemű szörny Tóth Gabi és férje életét

Krausz Gáborral való párkapcsolatában komoly fordulópont volt: erről beszélt most az énekesnő.

Forrás: Instagram

Az énekesnő rajongásig szereti Hannarózát, de ő is csak emberből van, néha elbizonytalanodik, hogy jól csinálja-e a dolgait. Gabi most arról beszélt, hogyan élte meg azt, hogy Krausz Gábornak egyre szorosabb a kapcsolata a kislányukkal - derül ki a Life.hu cikkéből. 

"A Covid alatt fordult elő, hogy teljesen egymásra voltak utalva Hannival, és nagyon összekapcsolódtak. Eddig is megvolt részéről a szerelem a lányunk iránt, de abban a pár napban történt valami, és ez a valami azóta tart" – kezdte Gabi. Hozzátette: az boldogsággal tölti el, hogy nem áll meg a világ, ha épp kettesben van Krausz és Hannaróza, azonban előfordult már, hogy felbukkant benne a zöld szemű szörny.

Amikor azonban egy váratlan gyerekbetegséget Krausz előbb érzett meg, mint ő, az pedig megváltoztatta a hozzáállását. Az egyik nagymama vigyázott a kislányra, Krausz felriadt éjjel, hogy baj van. Bár meggyőzte magát, hogy csak álmodott, később kiderült, hogy Hannika valóban belázasodott.

"Mi ez, ha nem apai ösztön? Egy olyan erős lelki kötődés, amit eddig inkább én éreztem. A férfiaknál ez általában később jön el" - írta Gabi a blogján. Hozzátette, hogy ezután elengedte a folyamatos aggódást.

Címkék#Tóth Gabi

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában