Bulvár-celeb

2022.10.01. 05:55

Elképesztő dolgot tett Rubint Réka nagyobbik fia

Norbika már a vezetésre készül, miközben kemény munkával küzdötte izmossá korábbi pufi alakját.

Forrás: Origo

Fotó: Szabó Gábor

Rubint Réka általában ki sem látszik a tennivalóból, igazi örökmozgó, meg sem áll. Dolgozik, utazik, edz, ám a családjára mégis mindig jut ideje - írja a Bors. 

Számtalanszor elmondta már, hogy nagyon büszke gyermekeire, akikkel jó kapcsolatot ápol. A nagyobbik fiú, Norbika most különösen sok szempontból tesz édesanyja kedvére, hiszen már profi közszereplő módjára ad interjúkat, és még vezetni is elkezdett tanulni.

"Tegnap délelőtt elsőre egy sikeres KRESZ vizsga, ma reggel egy profi Mokka interjú... Büszke vagyok Rád, Kincsem! Az erődre, a kitartásodra és a hatalmas szívedre!" – írta Instagram-oldalán Réka, aki le sem tagadhatná, milyen boldog, hogy látja fiát a jó úton haladni. 

Norbikát egyébként a Mokka adásában az életmódváltásáról kérdezte Orosz Barbi és Istenes László. A tini – oldalán édesapjával – elmondta, hogy két év kőkemény munkája van abban, ahogyan most kinéz.

Forrás: TV2

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában